{  Audit  }

Een objectief beeld van de stand van zaken en waardevolle inzichten met een audit.

Over deze dienst

Bent u op zoek naar een partner die uw bestuur of school kan helpen groeien en verbeteren? Bij kwaliteitszorg.nl voeren wij audits uit die je waardevolle inzichten biedt. Daardoor ontdek je verbetermogelijkheden en kan je effectieve veranderingen implementeren om het bestuur of de school naar nieuwe hoogten te brengen.

Wat gaan we doen?

Onze auditors voeren een analyse uit van het bestuur of de school, waarbij ze het beleid, de basiskwaliteit en de aanvullende ambities onder de loep nemen. Door verbetermogelijkheden te identificeren en op maat gemaakt advies te bieden, helpen we om positieve veranderingen door te voeren. Met een onafhankelijke en objectieve benadering bieden we frisse inzichten en waardevolle aanbevelingen.

Waarom samen met Kwaliteitszorg.nl?

Onze op maat gemaakte audittrajecten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en context van elk bestuur of school. Tijdens het audittraject bieden we grondige analyse, onafhankelijke beoordeling en waardevolle aanbevelingen om besturen en/of hun scholen te ondersteunen bij het verkrijgen van een diepgaand inzicht in hun organisatie. We werken nauw samen met de kwaliteitszorgmedewerker(s) om mogelijke gebieden voor verbetering te identificeren, zwakke punten bloot te leggen en groeikansen te ontdekken. Met onze onafhankelijke en objectieve benadering bieden we frisse inzichten en gedetailleerd advies.
Geïnteresseerd?
Wil je als bestuur of school zien waar je staat en ben je klaar om waardevolle inzichten te krijgen? Benieuwd of wij de juiste partner zijn?
Contact met ons opnemen