{  Training ChatGPT & Kwaliteitszorg  }

Zet ChatGPT in om effectiever en efficiënter te werken aan goed onderwijs.

Over deze training

Ontdek de kracht van ChatGPT als waardevol hulpmiddel voor beleidsontwikkeling op het gebied van kwaliteitszorg, met de training aangeboden door kwaliteitszorg.nl. Gedurende twee trainingsdagen en een terugkommiddag nemen we je mee in de wereld van ChatGPT en bieden we inzicht in hoe dit kan worden ingezet in het onderwijs. We richten ons specifiek op belangrijke aspecten zoals het schoolplan, schooljaarplan, waarderingskader van de onderwijsinspectie, de kwaliteitskalender en de teamplannen. Deze training is ontworpen voor kwaliteitszorgmedewerkers, schoolleiding en bestuurders die hun kennis en vaardigheden in het gebruik van ChatGTP willen verrijken.

Wat gaan we doen?

Gedurende twee trainingsdagen duiken we dieper in de materie en bieden we praktische handvatten voor het gebruik van ChatGPT als ondersteunend instrument bij beleidsontwikkeling en als sparringspartner op het gebied van kwaliteitszorg. We verkennen samen de mogelijkheden en laten je zien hoe je het ChatGTP optimaal kunt benutten bij het opstellen van het schoolplan, het formuleren van het schooljaarplan en het werken met de waarderingskader van de onderwijsinspectie. Daarnaast besteden we aandacht de kwaliteitskalender en het opstellen van effectieve teamplannen. Door middel van interactieve sessies, praktijkvoorbeelden en groepsdiscussies zorgen we ervoor dat je de training kunt toepassen in jouw specifieke onderwijscontext.

Waarom bij Kwaliteitszorg.nl?

Kies voor de training van Kwaliteitszorg.nl en profiteer van onze expertise en ervaring op het gebied van kwaliteitszorg in het onderwijs. Onze trainers zijn deskundig en hebben uitgebreide kennis van zowel ChatGPT als kwaliteitszorg in het onderwijs. Door onze training te volgen, krijg je niet alleen inzicht in de mogelijkheden van ChatGPT, maar ontvang je ook waardevolle begeleiding en ondersteuning tijdens de implementatie ervan. Samen streven we naar een kwaliteitsgericht onderwijsproces, waarbij innovatie en effectieve beleidsontwikkeling hand in hand gaan.

Investering

  • Voor gebruikers van OnSpect: 795 euro
  • Overige: 1745 euro, inclusief een jaar lang toegang tot een OnSpect-omgeving voor jouw school of bestuur.

Prijzen exclusief btw.

Data worden binnenkort aangekondigd! Interesse? Neem alvast contact op!

Liever incompany?

Wij bieden ook de mogelijkheid voor een op maat gemaakte incompany training. Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van een training specifiek voor jouw onderwijsorganisatie, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om de training af te stemmen op jullie specifieke behoeften en doelen, zodat het volledig aansluit bij de wensen van jullie onderwijsorganisatie. Samen kunnen we een dynamische en inspirerende leerervaring creëren die direct toepasbaar is in jullie onderwijscontext. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en ontdek hoe we jullie kunnen ondersteunen in het benutten van de volledige potentie van ChatGPT in beleidsontwikkeling en kwaliteitszorg.
Geïnteresseerd?
Wil je de kracht van ChatGTP ontdekken? Meld je dan nu aan! Liever een incompany training voor de gehele onderwijsorganisatie, neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact met ons opnemen