{  Sparringspartner  }

Profiteer van een frisse blik en nieuwe ideëen.

Over deze dienst

Ben je opzoek naar een sparringspartner als het gaat om kwaliteitszorg? Bij kwaliteitszorg.nl bieden wij waardevolle ondersteuning aan kwaliteitszorgmedewerkers en schoolleiding bij het verbeteren en het ontwikkelen van effectieve kwaliteitszorgsystemen. Van advies en begeleiding tot procesevaluatie, monitoring en evaluatie, en professionalisering, als sparringspartner helpen wij bij het identificeren van verbeterpunten, het implementeren van veranderingen en het stimuleren van een cultuur van continu leren en verbeteren. Door onze expertise en onafhankelijke perspectief dragen we bij aan het streven naar kwalitatief goed onderwijs.

Wat gaan we doen?

Als sparringspartner bieden we het bestuur en/of school een waardevolle samenwerkingservaring. We werken nauw samen met de kwaliteitsmedewerkers en de schoolleiding. Door een vertrouwde relatie op te bouwen en te luisteren naar de behoeften en uitdagingen van de onderwijsinstelling, kunnen we op maat gemaakt advies bieden. Met onze onafhankelijke en objectieve benadering streven we ernaar om frisse inzichten te bieden en waardevolle aanbevelingen te doen. Door gezamenlijk verbetermogelijkheden te identificeren, ondersteunen we het bestuur en/of de school bij het implementeren van positieve veranderingen die bijdragen aan het versterken van de kwaliteit van het onderwijs.

Waarom samen met Kwaliteitszorg.nl?

Bij Kwaliteitszorg.nl bieden we een flexibele oplossing voor kwaliteitsmedewerkers met ons strippenkaartabonnement. Met ons abonnement van 5, 10, 15 of 20 strippen kunnen kwaliteitsmedewerkers 45 minuten per strip sparren met een sparringspartner van Kwaliteitszorg.nl. Deze strippenkaarten bieden de mogelijkheid om op afroep waardevolle expertise en ondersteuning in te zetten. Of het nu gaat om het evalueren van beleid, het bespreken van basiskwaliteit of het verkennen van aanvullende ambities, onze sparringspartners staan klaar om te helpen. Samen werken we aan het identificeren van verbetermogelijkheden en bieden we op maat gemaakt advies om positieve veranderingen te realiseren. Met de strippenkaarten van Kwaliteitszorg.nl krijgen kwaliteitsmedewerkers toegang tot een betrouwbare en deskundige partner in kwaliteitszorg.

Prijs

  • 5 strippen = 495 euro
  • 10 strippen = 950 euro
  • 15 strippen = 1375 euro
  • 20 strippen = 1750 euro

Geniet van een volledig jaar geldigheid, te beginnen vanaf het moment van aanschaf.
Prijzen exclusief btw.

Geïnteresseerd?
Wil je als kwaliteitsmedewerker of schoolleiding een sparringspartner waardoor je de volgende stap kan zetten in je stelsel van kwaliteitszorg? Benieuwd of wij de juiste partner zijn? Stuur ons een bericht om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.
Contact met ons opnemen